AKSU’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Teyyaredüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Eklenme Tarihi : 19.02.2019Bu Haber 393 kez Okundu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Teyyaredüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edip, görüş ve önerileri dinledi.

Muhtar Volkan Turgut ve vatandaşların kapıda alkışlarla karşıladığı Başkan Aksu’nun toplantısına, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan, Berberler Odası Ayhan Konar ve mahalle sakinleri katıldı.

‘’Ağaların beylerin değil halkın adamıyım’’ diyen Başkan Aksu; “Ülkemizin en büyük sorunu üretim. Bugün samanı bile dışarıdan ithal eden ülke konumuna düştük. Eğer üretmezseniz dışarıya bağlı kalırsınız. Biz belediye olarak üreten bir belediyeyiz. Bordür taşından tutun, çiçeklerimize kadar kendimiz üretiyoruz. Giresun’da en büyük sorun işsizlik. Ben 1500 dolayında gencimizi, sırf memleketlerini terk etmesinler diye iş sahibi yaptım. Bugün imkanım olsa 1500 tane Giresun çocuğuna daha işe yerleştiririm. Bugünlerde birileri çıkıp proje açıklıyor. Giresun’da işsizlikten haberleri yok. Bugün Giresun Belediyesi şehirde en büyük işveren konumunda. Bu şehrin her sokağında her caddesinde bizim hizmetimiz var. Belediyeyi yönetmek için talip olanlar bu sokakların isimlerini dahi bilmezler. Ben 20 yıldır belediyeciyim, bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Vatandaşlarımız bizim yaptığımız hizmetlerin ne denli olduğunun farkında, buda beni mutlu ediyor” dedi.

Mutlu

Mutsuz

Şaşkın

Ağlayan

Kızgın

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...